Esa z lesa (CZ) + Drom (CZ) + Moira (PL)

Esa z lesa (CZ)
Esazlesa je západočeská formácia založená v roku 2009 v Chebe, ktorá sa pohybuje na pomedzí emo/hardcoru a post-rocku. Po niekoľkých EP a splitoch so spriatelenými kapelami vydala kapela vo februári 2017 prostredníctvom Day After Records svoj prvý plnohodnotný album Společnost psů. Hudba Esazles sa vyznačuje surovým zvukom, emotívnymi textami a dynamickou štruktúrou, vďaka čomu si kapela získala fanúšikov nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí, kde absolvovala niekoľko turné. Po dlhšej tvorivej prestávke začali Esazlesa pracovať na novom albume, ktorý plánujú vydať v roku 2024.
Západočeské emo-hardcorové kvarteto Esazlesa predstavuje nový singel s názvom Nihil. Ide o druhý singel z pripravovaného albumu a potvrdzuje skvelú formu kapely, ktorá sa vracia po šesťročnej tvorivej prestávke. Celý album vyjde 13. septembra a bude obsahovať aj prvý singel Days, ktorý vyšiel koncom roka 2023. Esazlesa na novinke potvrdzujú, že ich zdobia kvalitné texty, epické gitarové riffy a nekompromisná rytmika, ktorá sa stala neoddeliteľnou súčasťou podstaty ich hudby.
Drom (CZ)
Od vydania posledného plnohodnotného albumu libereckej skupiny Drom Tady bůh není! inšpirovaný koncentračným táborom Lety. Drom však nikdy nezmizli zo zorného poľa a z času na čas sa pripomenú splitom. Či už to bola posledná nahrávka UR so skupinou Tengri, alebo možno Fullmoon Alchemy Narcotic Session s Blues for the Redsun.

Dátum

19 okt 2024

Čas

20:00

Viac info

Facebook event

Miesto

Klub Lúč
Facebook event

Klub Lúč

Mierové námestie 17
91101 Trenčín
Slovensko

Partneri projektu

© 2024 Kolomaž – združenie pre súčasné umenie o.z. All rights reserved

Privacy Preference Center